DergiPark logo
  • Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Aydın Gastronomy

Cilt: 3 Sayı: 1, 30.01.2019

Yıl: 2019

Araştırma Makalesi

Araştırma Makalesi

2. Ankara İlinde Su Ürünleri Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi

Esmanur Yüksel , Abdullah Diler

Sayfa : 11-21
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

6. İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Mehmet Nezir Güngörür , Kamil Bostan

Sayfa : 55-63
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

Derleme

1. Türk Mutfağı Geleneksel Ürünlerinde Yöresel Farklılıklar: Tarhana Örneği

Ümit Sormaz , Neslihan Onur , Hatice F Güneş , Hatice Ferhan Nizamlıoğlu

Sayfa : 1-9
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

3. Etlerde Kuru Yaşlandırma

Çiğdem Muştu

Sayfa : 23-35
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

4. Türk Mutfak Kültüründe Peynir Tatlıları

Efe Kaan Ulu

Sayfa : 37-42
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Moleküler Gastronomi: Gıda Üretiminde Yeni Bir Devrim

Ali Batu

Sayfa : 43-54
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
       
  • Arşiv
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 1.01.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 1.07.2018
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 30.01.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 2, 27.07.2019
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 28.01.2020



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png